Improvisationsteater

Som sagt så var vi på Stockholms Improvisationsteater igår och såg gästspelet ”Television”. Det var mycket på tv’n igår. Förutom en såpa så var det bl a Boktipset som recenserade boken ”Mask i jord” och Filmkrönikan  som visade scener ur den självbiografiska ”Jonas börjar skolan” där Jonas inte kunde koncentrera sig på skolarbetet då han trodde att  Barbapappa var hans far. Filmen hade spridits internationellt och vi fick se en scen som dubbats till japanska.

Det visade också en långfilm: ”Hockeyfrillan” som hade sin handling på ett lager (som mest lagrade majs) och i fiskehamnen samt i en frisörsalong med flera ställen. Det förekom också en försäljare som sålde majs från sin skottkärra. Knasigt till max.

Varje föreställning blir unik då det till stora delar bygger på önskningar från publiken. Kul är det i alla fall och det kostar som en biobiljett, 100 kronor, och de serverar kaffe, öl, vin, mm till rimliga priser. Om ett tag börjar ”Den improviserade schlagerfestivalen” – vore kul att gå på den också.

Annonser

0 Responses to “Improvisationsteater”  1. Kommentera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: